Cubreacov – crestinul si democratul

Toata lumea acum vorbeste despre cazul lui Cubreacov. Unii cred ca el a fost rapit, altii neaga aceasta, altii spun ca au banuit de la inceput. Un lucru este insa evident, ca marea coalitie din 2005 s-a destramat, iar o data cu aceasta a aparut dosarul privind disparitia lui Cubreacov.

PPCD-ul a fost destul de naiv crezand ca daca va fi in coalitie cu PCRM vor fi protejati, comunistii au demonstrat ca nu pot renunta la vechile lor obiceiuri.

Sa fi fost votul din 2005 o consecinta a unui santaj din partea comunistilor legat de problema disparitiei lui Cubreacov? Este o posibilitate, dar ea nu este demonstrata, putem doar presupune.

Deja nimeni nu poate sa nege ca totul a fost inscenat, este nevoie de multa imaginatie pentru a inscena asa ceva, dar si de degradare morala din partea lor, acum ei nu mai sunt crestini.

P.S. Tin minte in 2002 am participat in „marsul tacerii” desi nu tin minte denumirea exacta, mergeam toti pe bulevardul Stefan cel Mare si taceam, iar in gandul nostru ne rugam ca crestinul si democratul Cubreacov sa se intoarca acasa, de dorit viu si nevatamat.

Lasă un comentariu