Eu si Union Fenosa

Fiecare din noi are o relatie cu Union Fenosa (UF), pentru ca ei sunt cei care ne aduc lumina in casa. Si ei au fost primii care au inceput sa trimita facturile in plicuri.

Dar deseori UF ne dezamageste. Cel putin pe mine, pentru ca de multe ori cand las ceva de facut exact inainte de termenul limita, se stinge lumina. Avand in vedere ca telefonul functioneaza doar daca este curent electric, nu am altceva de facut decat sa umblu pe la vecini sa ii rog sa formeze numarul celor de la UF.

Ieri a fost chiar o zi buna, nu era lumina de la ora 2. Neavand un telefon la indemana nu am putut sa ii hartuiesc, dar vecinii mei le’au sunat din jumatate in jumatate de ora. Prima oara au spus ca in curand vor ajunge si vor repara, a doua oara au spus ca deja lucreaza asupra problemei, cand de fapt nu era nici un lucrator pe strada, cand au fost sunati a treia oara au spus ca inca nu au ajuns si tot asa. Ba intr’o ora se rezolva, ba in doua, apoi au spus ca in 3.

Pana la urma a aparut lumina la ora 1 de noapte. Nu stiu cum au rezolvat ei o problema in 11 ore, cred ca a fost ceva grav sau poate faptul ca exista doar ei, le da un sir de privilegii printre care si faptul de a nu raspunde prompt la cererile clientilor.

Lasă un comentariu