Explicaţia necesară

* Pentru a citi, ascultati:
httpv://www.youtube.com/watch?v=Wg_gOR9-DG4

*Explicaţia necesară, dacă tot vrem iar să fim pro sau anti, să strigăm start sau stop.

În vreo câteva zile o să auzim răcnete inumane „Spars, spars, trebuie spars să nu ajungă la cer”. Sper că vă amintiţi cum a fost parada minorităţilor sexuale din 2008, nu?

Nişte oameni urlau, clătinau un autobuz, mai că nu îşi dădeau foc în PMAN.

Eu nu sunt pro sau anti gay, eu sunt pro parada gay (corect ar fi a minorităţilor sexuale, dar e denumire prea lungă). Este dreptul fiecăruia să iasă în stradă, să spună ce vrea, chiar dacă asta se face în faţa unei biserici, fix în centrul capitalei (ăsta era parcă unul din argumente). Tot în piaţa aia lumea ţopăie, se îmbată, vomită, aruncă pumni şi picioare în tineri, iar unii mor. Când se întâmplă toate aceste lucruri nimeni nu protestează. Nimeni nu spune „Vai, ce exemplu daţi copiilor noştri. Acum fiecare poate să iasă în stradă şi să omoare în bătaie pe oricine.”

Pe mine nu mă sperie bărbaţi care se machiază, fete care se pupă, pe mine mă sperie ăştia care sunt împotriva minorităţilor sexuale. Iată acest articol arată cine trebuie să ne sperie de fapt. Puteţi uneori chiar apăsa pe link, ca să citiţi istorii întregi.

Desigur, noi încă nu ştim câţi homosexuali avem, ce amploare are fenomenul şi nici măcar cum sunt persecutaţi. Se pare că, deocamdată, nici nu ne interesează.

Ceea ce am scris eu nici măcar nu e explicaţie, dar nici nu simt necesitatea să explic.

Lasă un comentariu