Începutul lumii

Demult nu au fost weekendurile mele atât de pline cu evenimente culturale. Nu vorbesc de Șlagărul Anului, dar de concerte și festivaluri la care chiar tare vreau să fiu.

Nu cred că o să uităm să mergem la evenimentele la care tare vrem să ajungem. Cine are de mers, se duce, mai ia și +1, iar uneori +2. De aceea mie nu mi-a plăcut cum a scris Viorel. Se mai întâmplă.

Azi se începe Anim’est. La Odeon e cald. O să ni se arate desene animate. Dacă nu știți de unde trebuie de luat bilete, aici este scris. Dacă nu știți care este programul, aici este totul scris.

Pentru workaholicii din timpul săptămânii, există Creepy Animation Night. Eu nu știu ce o să fie exact, de aceea mă pornesc.

Vineri, vin minunații băieți de la The Amsterdams să cânte la Chișinău. La Albion, de la 21:30. Eu nu merg la formații de care nu prea am auzit. Când ne-au cântat data trecută la Chișinău, i-am ignorat. Anul ăsta i-am auzit la deschiderea concertului Morcheeba și Parov Stelar. Având în vedere că la Morcheeba eram moartă de somn, pot cu siguranță să zic că Amsterdams mi-au făcut concertul mai frumos. Intrarea e doar 50 de lei, oleacă mai puțin ca la Valery Meladze.

Pe 19 noiembrie vine The Moood să cânte. Și deodată în cap răsună Staaaaay.

Vreți concerte, luați concerte. Vreți desene animate, luați-le. Vreți cultură, luați-o. Și scrieți despre asta, nu mai umblați atâta cu politica. Eu o să pun like, promit!

Să răsune muzica:

httpv://www.youtube.com/watch?v=a9AyvFCku4U

Sau așa:

httpv://www.youtube.com/watch?v=3HwF6kL3oqY

Lasă un comentariu