Pedegeaba

 

Eu am două obiceiuri: să dăruiesc cărțile care-mi plac, de obicei, cu un citat care tare-mi place, scris de mânuța mea, și să fac playlist-uri.

La sfârșit de an am decis să vă fac cadou playlist-ul meu de sărbători (Mersi, Marta, că mi-ai amintit de el!). În decembrie v-am scutit de postări de rău despre gherete Orange și Moldcell, despre construcții ilegale în  parcuri, despre femei emancipate și dragoste. Parcă nu este momentul potrivit.

Lista mea de cântece nu are nimic cu sărbătorile. Este un playlist care pot să-l asculte toți membrii familiei, fără să zică: schimbă  gălăgia asta.  E de împodobit bradul, de scuturat covoare și de făcut salată cu rucola (Olivie? Atât de demodat!).

Iată! Între timp, îl mai completez.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLYt5afcKKjVffIdn1sEJeMRaBLgEIGsug

Pentru că este o perioadă a cadourilor, vă dau și playlist-ul meu de trezit la orice oră a zilei: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYt5afcKKjVcZ02Tq5CzPZAM3RcYm2cxE

Și cel de după-amiază când cerul se înroșește, soarele apune și începi să te gândești la tot felul de nebunii: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYt5afcKKjVcw4YFVQk2WlUI-SB566tj0

Asta e. De la mine mai puțin. De la alții mai mult. Sărbători fericite să aveți!

P.S. Următoarea postare despre primari va fi în prima joi a lunii pe stil vechi.

P.P.S. Chiar dacă nu vă plac playlist-urile mele, sharuiți, măcar pentru alții!

* Fotografia nu are nicio legătură cu textul, dar e cea mai frumoasă fotografie din 2013.

Lasă un comentariu