Snails experimentează

Atunci când ai examene de susţinut, trebuie să stai în casă şi cel puţin să te prefaci că înveţi (iar pe furiş stai pe facebook, messenger etc.), cea mai argumentată ieşire, chiar şi înainte de examen, este un concert Snails.

Seara, 23 mai, pe scările BoozTime – o coadă imensă, totuşi nu a fost ca la concertul trecut când am stat cam o oră în frig, ninsoare pe scări şi am aşteptaaaat Snaaaaails:)

Am remarcat că avem foarte multă presăăăă şi că Snails au foarte mulţi prieteni. Când am intrat (desigur cu invitaţie, neruşinata de mine:)) nu am văzut pe nimeni să cumpere bilet. Înăuntru – multă lume, mulţi cunoscuţi.

Prima formaţie „Monro”. De obicei, nu ascult formaţiile din deschidere, aceasta însă mi-a plăcut. Am sărit, dansat şi până la urmă nu mai ştiu care au fost cântecele formaţiei şi care erau cover :). Am găsit un loc super bun, după boxe. Spaţiu muuuult, nimeni în jur, nimeni nu te vede şi se putea de sărit în dreapta, în stânga. Prima oară am dansat atât la o formaţie aproape necunoscută pentru mine. Bravo Monro.

Vine rândul celor de la Snails. Spaţiul de lângă boxe a fost invadat puţin câte puţin. Oricum mă străduiam să alerg dintr-o parte în alta ca să arat că spaţiul este ocupat :D. Primele două cântece nu am remarcat că mai era cineva „în plus” pe scenă sau măcar că s-au făcut câteva modificări ale cântecelor. Snails au rupt ca de obicei. Am dansat într-atât încât când au cântat „Are u gonna be my girl” trebuia să fac mici pauze, pentru că nu mai aveam deloc energie.

Am fost mulţumită de locuşorul găsit după boxe. Aducea aminte de Black Elephant când la concerte stăteam după boxe, nu vedeam nici formaţia, nici oamenii de la concert, în schimb atâta sărit şi atâta satisfacţie.

Un lucru am mai observat, o mulţime de fotografi, toţi cei din primele rânduri erau „fotografi” :). Şi încurcau oamenii să danseze:P Câtă presă şi câţi fotografi avem:)


În final, Snails au experimentat bine, ceea ce nu a fost o supriză;-)

P.S. Există o necesitate vitală de un club underground, Booz Time nu impresionează pe nimeni. Oare niciun Voronin, Stati sau Vieru nu vrea să ne facă unul? 🙂

Lasă un comentariu