Cel mai dorit burlac

Am deschis azi site-ul vipmagazin.md, să văd şi eu ce mai cele mai importante persoane din md, cine a mai plătit ca să apară, cine s-a dezgolit…frumos. Şi iată că dau peste articolul despre cei mai râvniţi burlaci ai Moldovei. Tânără şi curioasă, am deschis să văd pe cine vânează fetele de la noi.

Am iscodit opt dintre femeile vieţii publice de la Chişinău să aflăm care sunt, în opinia lor, cei mai destoinici burlaci moldoveni, acestea alegând după şase criterii – inteligenţă, celebritate, carieră, exterior, stil, putere de seducţie – importante, după părerea noastră, pentru a evidenţia pe cei mai buni dintre cei mai buni burlaci.”

Aşa am aflat că Starâş Constantin este dorit:) Poate eu fac parte din altă generaţie, dar din punct de vedere intelectual nu văd nimic atrăgător în Starâş (numit Costea în anumite cercuri).

“Reuşeşte să-şi ţeasă măiestrit şi convingător discursul menit să facă una cu pământul mesajul timid al opoziţiei moldoveneşti” (Liliana Popuşoi – redactor la ziarul „FLUX”). M-am întrebat ce înseamnă acest „să facă una cu pământul”. Emisiunea lui este dedicată exclusiv denigrării opoziţiei şi laudei bunei guvernări, nu este urmă de „mesaj timid al opoziţiei”. Trebuie să ai halucinaţii dacă vezi vreun mesaj a opoziţiei în emisiunea lui Starâş.

Starâş în cel mai bun caz poate fi numit şmecher pentru faptul că se adaptează foarte uşor regimului. În rest, intonaţii, gesturi copiate de la prezentantorii ruşi. (deseori îmi aminteşte de Леонид Парфёнов). Alta este că el este „dorit” de cei de la Flux şi N4.

Alţii au spus că Nicu Ţărnă este inteligent, au ascultat versurile şi iată au ajuns la această concluzie. Eu cred că Nicu Ţărnă, în primul rând, este poliglot. Aproape orice cântec al său este tradus în cam trei limbi…La Ciocana, In Ciocana, Na Cecani. Poate că este deştept, dar sigur nu din versuri vedem asta.

Celebritate

Aproape în unanimitate câştigă Dan Bălan. Da, este celebru.

Carieră:

Dorin Chirtoacă. Da, a făcut carieră. Întâmplător sau mai puţin. Oricum, îmi place poza care au pus-o. “Nu este tocmai aspectuos şi este corigent la capitolul stil, dar este carismatic” zice Liliana Popuşoi. Cât adevăr în această frază:).

Exterior

Teo Rădulescu. Nu e genul meu, dar cred că place fetelor peste 25 sau 28 de ani.


Stil

La stil vedem poza lui Dj Serj. Eu cred ca stilul lui Serj, se observă chiar din francezo-românescul lui nume: Seeeeerj. Seeeerjjjjjjj sună bine, are stil.

“Aparent, este îmbrăcat din cap până-n creieri în brand-uri.” Şi eu care credeam că stilul înseamnă altceva:( Dar stil înseamnă brand. Serj se îmbracă în haine care au un anumit brand şi toată lumea ştie asta.

„Are gustul rafinat de a combina şi crea dispoziţia în vestimentaţia sa de zi cu zi”. Şi avem o poză superbă care ne arată acest lucru: Serj într-un tricou pe care scrie “Too fast to live, too young to die”. Hmmm, sună periculos. Dacă puteam să măresc poza desigur găseam vreo etichetă cu vreun brand. Tricoul este pus în pantaloni. Pantalonii negri, curea care iese în evidenţă. Aaaaa, iată de ce tricoul e pus în pantaloni, ca să se vadă cureaua…hihihi:D O mână cochetă stă în şold, alta în buzunar. Pantofii nu se văd:( Deci, Serj este bărbatul cel mai stilat din Moldova. O să citească moldovenii şi o să se îmbrace ca el. Eeeh.

Putere de seducţie

Nicu Timofti.

Seducător sună “Hai cu mine în America” 😉

Deci, să ni-l imaginăm pe Teo Rădulescu îmbrăcat ca Serj, vorbind cu drag despre comunişti ca Starâş, făcând clipuri prin America ca Bălan şi îndemnându-ne să mergem cu el în America ca Timofti. Mmmmmm 😉

Lasă un comentariu