Chişinăul pute a rahat

Pentru a citi post-ul ascultati cantecul

httpv://www.youtube.com/watch?v=fx6iIp-PvnY

Versurile nu prea au legatura cu ce voi scrie, dar cand il asculti simti nevoia sa inspiri adanc si sa iti umpli plamanii cu muuuult oxigen.

Dacă cineva încă nu a aflat, în Chişinău pute a rahat. Aşa de tare pute încât asta a ajuns să fie on people’s mind pe Facebook. News feedsurile de azi erau pline de rahat, adică de oameni care se plâng pe faptul că Chişinăul miroase a rahat. Şi pentru că umplusem cu rahat paginile noastre, am înaintat pe profile-ul lui Dorin Chirtoacă. Am scris, am comentat, am informat că pute a rahat (poate el nu ştie).

Şi aşa am pierdut un prieten. În câteva minute cele câteva comentarii de pe peretele lui Dorin au fost şterse, iar autorii lor scoşi din prieteni. Trist. Mai ales când aflăm că a fost şters şi de pe Odnoklasniki un grup anticomunist. Se pare că cenzură este peste tot. Iată aşa arăta wall-ul lui Chirtoacă când democraţia triumfa pe el.

Dar asta nu schimbă adevărul absolut – dacă bate vântul, în Chişinău pute a rahat.

P.S. Cu toţii ştim că nu Chirtoacă stă pe FB, dar acei care îi gestionează profile-ul au spus că îşi coordonează activităţile cu acesta.

P.P.S. Rog Moldova Suverană, Omega şi M1, înainte să preia articolul, să ceară permisiunea;)

Lasă un comentariu