În una din aceste zile

Pentru a citi, ascultaţi
httpv://www.youtube.com/watch?v=YgvAwBDbuIo&feature=related

Comunismul moldovenesc nu înseamnă egalitate, dispariţia claselor şi frăţia popoarelor, ci înseamnă bani. Comunismul este o afacere. Dacă eşti student, ai de lucru pe vară, dacă eşti absolvent te aranjează ei cumva pe undeva. Dacă eşti comunist ai şanse să faci stagii mult mai simplu, să ajungi prin Parlament şi Guvern.

Dacă eşti comunist, eşti la guvernare, chiar dacă eşti un simplu membru. Dar acestea nu sunt argumente pentru a fi comunist, nu există nicio scuză pentru a fi membru de partid. Îmi pare foarte rău când văd că tot mai mulţi colegi de-ai mei se fac membri de partid şi îmi pare şi mai rău că mulţi alţi oameni sunt pe cale să devină.

Poţi să rămâi fără acoperiş deasupra capului, să fii şomer, să fii exilat, dar să nu fii comunist. Mai ales după evenimentele din 7 aprilie.

Eu chiar credeam în viitorul acestui partid, adică credeam că o să se reformeze, că vine o generaţie tânără – dar când îl văd pe profitorul de Petrenco şi îndoctrinata de Şupac, realizez că acest partid nu are viitor. Nu acum, dar degrabă acest partid nu va avea nici măcar şansa să se reformeze, va trebui simplu să dispară (sună optimist, dar are toate şansele să se întâmple asta) şi atunci sper ca toţi membrii de partid să fie izolaţi de societate – să se facă tractorişti, să crească varză, să fie şoferi, fermieri sau orice altă meserie de care are nevoie ţara noastră.

După 7 aprilie acest partid a arătat cu nu vrea să se reformeze şi este gata să vândă ţara oricui, doar ca să se menţină la putere. De aceea, “one of these days”, nu chiar acum, vom scăpa şi de ăştia. Deja cine vine… este altă problemă, tot destul de serioasă;)

P.S. Post-ul este necaracteristic de sentimental şi mulţi nu o să înţeleagă de ce îl scriu:)

Lasă un comentariu