Ce va fi înainte de referendum?

Multă lume se întreabă pentru ce ne trebuie referendum, ce se va decide prin referendum sau ce e asta referendum. Deşi, în general, să faci referendum este bine, oamenii se simt importanţi. Politicienii le fac un fel de cadou şi oamenii se simt importanţi nu doar o dată în patru ani.

Problema e că tare mulţi nu vor să meargă la referendum, pentru că nu vor preşedinte ales direct, dar nici nu vor să fie de-acord cu cei din PCRM. Şi iarăşi trebuie să meargă să voteze util, pentru că aşa trebuie, dar nu pentru că aşa vor.

Dar tot ce am scris mai sus, e ca să vă amăgesc să citiţi până aici, pentru că lumea nu citeşte despre lucruri interesante, dar despre sex şi politică.

Înainte de referendum va fi Social Innovation Camp, proiect făcut de oameni de treabă şi care se anunţă a fi interesant, cu impact – cum mai spun ongiştii. (Apăsaţi chiar pe link)

Pentru că votul vostru oricum nu contează şi nu puteţi schimba mare lucru cu ajutorul lui, prin intermediul SI Camp puteţi să simţiţi că aveţi măcar oleacă de putere de schimbare.

Cum spuneau poeţii de altă dată „Jucaţi şi câştigaţi”. Deadline pe 25 iulie.

P.S. Aici Ana Gurău ne spune ideea ei inovatoare.

* Apăsând Like, ajuţi la promovarea proiectului SI Camp 😉

Lasă un comentariu