Azi.

M-am uitat pentru prima dată în direct, mă gândeam să merg chiar la sediu, că e tare aproape de lucru, după asta am sunat-o pe mama și am anunțat-o, am mai scris vreo două-trei sms-uri să mai anunț altă lume.

Există gesturi care înduioșează, nu impresionează sau bucură, dar înduioșează. Dincolo de ce-o să spună alții, că presiune au făcut cei din Occident, că din cauza plecării lui Godea, că oricum nu avea șanse, că ne pregătim de anticipate. Nu îmi pasă. Era un lucru necesar.

Dacă Dorin Chirtoacă avea toate șansele să piardă în turul doi, acum are șanse să câștige din primul tur.

Am avut dreptate în postarea precedentă. Scopul nu întotdeauna este câștigarea alegerilor, iar Bodiu va rămâne consilier. Temerea mare totuși rămâne că Partidul Liberal va continua să aibă o campanie dezorganizată, mizând iarăși pe coincidențe și noroc.

Sistemul va rămâne. Modârcă va rămâne. Corupția va rămâne. Măcar troleibuze noi avem, dar și alea se cam strică. Chișinăul va rămâne zonă liberă de comunism, dar uneori asta nu este de-ajuns. Se spune că la Primărie până și paznicul ia mită.

A, da. Suntem atât de înduioșați încât dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri anticipate, PLDM ar acumula un număr record și neașteptat de voturi. Scopul nu este întotdeauna câștigarea alegerilor, celor mai apropiate alegeri.

*Și o dedicație pentru Chirtoacă și Bodiu:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0

Lasă un comentariu