Aniversăm atacurile raider

Eu nu pricep în atacuri raider. Raider e cuvânt de anii ’90. Presa m-a încurcat. Presa tot e în alianță. Noroc de bloggeri care au dat cifre, au zis clar cum s-a întâmplat, de ce asta e tare rău și, cel mai important, au desenat ca să înțeleagă toată lumea.

Eu presupun că totul s-a întâmplat ca în filmulețul de mai jos, doar că acolo totul se termină cu bine.

Dar asta e în filme. Noi tot vrem să se termine cu bine, de aceea s-a creat evenimentul pe Facebook de aniversare a atacurilor raider. Noi știm cum asta se întâmplă: apare un subiect, lumea e indignată, trece timpul, se ridică tarifele, sau apar noi articole de opinie despre identitate națională și se îngroapă orice urmă a atacurilor raider. Dacă totuși apar știri, ele sunt puse mai aproape de meteo.

Evenimentul are loc pe 30 septembrie, iar creatorii acestuia intenționează să solicite procurorului general detalii despre intensitatea cu care muncește și rezultatele anchetei (dacă tot a declarat că își face treaba foarte bine). Locul evenimentului: presa din Chișinău. Dacă avem noroc poate și mai departe de Chișinău.

Cine nu are Facebook, aniversează pe bloguri, dacă nici asta nu funcționează… ne mai gândim. Nu uitați de filmuleț, cam vechi, dar tare bun.

httpv://www.youtube.com/watch?v=P5_Msrdg3Hk

Despre atacurile raider pe înțelesul tuturor aici, apoi aici, și cu desene.

Lasă un comentariu