Entuziaștii

Există oameni care vor să facă alți oameni mai buni. Iulia, de exemplu, scrie că trebuie de citit. Citit cărți, nu bloguri. Ea crede că cititul nu este doar sexy, mai important, e util.

Ca să ai priveliști frumoase când citești, trebuie să aperi Chișinăul. Alți entuziaști luptă cu sistemul, sistemul nesimțit, corupt și incult. Poștașii Chișinăului fac asta.

Dumitru aduce filme românești la cinematograf.Offtopic: Voi ați văzut ce filme sunt la Patria, eu chiar cred că cei de la cinema cred majoritatea populației niște dobitoci. Încă mai aștept Melancholia, Drive sau altele, dar puțin probabil. Vineri la cinematograful Gaudeamus este premiera filmului românesc Morgen, la 18.00. Mai este și Anim’est, iar aici este programul. Urmează și altele.

Noi doar nu suntem entuziasmați doar la ședințele Parlamentului, da? Ar fi trist. Gândim superficial. Scriem despre politică și pentru Like-uri. Formulăm doar opinii, nu argumente. Nu ne mai amintim citate din cărți, cum se termină filmele, cine a scris cartea sau ce copertă avea.

Peste 12,000 de oameni se uitau la ședința Parlamentului. Să sperăm că mai mulți, mult mai mulți vor termina cartea aia de citit care tot se mută de pe masă pe raft, de pe raft sub pat, vor vedea un film bun și vor merge la Anim’est. Să nu dezamăgim entuziaștii. Ei sunt cam ultimii.

Lasă un comentariu